Obehagligt träningspass

Ett av mina mål för att balansera min vardag lite mer var att börja träna igen. Jag tog mig upp till gymmet i A-huset efter jobbet för ett pass med rodd, min favorit maskin, och avsluta med rygg- och magövningar. När jag kom till gymmet var en av mina jobbarkompisar i det andra rummet och precis innan han gick kom en kille till in dit. När vi var ensamma såg jag att han ofta tog ett extra varv runt det andra rummet och tittade åt mitt håll genom dörrhålet. Jag tänkte att han kanske ville ha roddmaskinen eftersom jag ju faktiskt höll på i en halv timme. När jag var klar gick jag över till övningar på pilatesboll och fick då hålla mig bakom en vägg för att få plats. När han flera gånger kommit och kikat in genom dörrhålet för att titta då fick jag nog och gick hem. Det kändes så obekvämt att en kille jag inte känner höll koll på mig, även om jag var gömd bakom en vägg. Jag kärde mig så utsatt i situationen att vsrs där själv efter arbetstid och i ett avlägset rum, så jag fick lite panik. Jag snabb-stretchade i omklädningsrummet och precis när jag skulle gå hörde jag att det knackade på omklädningsrumsdörren som vetter mot gymmet. Då sprang jag ut genom dörren och ut i korridoren.

Killen som var där var säkert jättesnäll och jag är förvånad över min reaktion. Jag brukar inte alls få så starka reaktioner så jag vet inte vad som hände. Men det kändes verkligen obehagligt och då tyckte jag att det kändes bättre att gå därifrån.

Det positiva från passet är att det jag gjorde gav resultat för mina axlar och skuldror är möra och min mage värker när jag rör mig!

/\/\

Träning