Test av Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Inlägget är skrivet i samarbete med Buzzador och Garnier (#GarnierMoistureBomb #MoistureBombBuzz #Buzzador och @GarnierNordics)
Som jag skrev för någon veckaa så kom jag med i två Buzzador kampanjer förra månaden. Den andra kampanjen är Garnier Moisture Bomb Tissue Mask som är en ansiktsmask. Jag älskar att lägga ansiktsmasker och brukar försöka göra det varje söndag innan jag ska gå och lägga mig. I kampanjen fick jag tre stycken masker att testa. En gav jag till Sabina och en fick Karin testa när hon var här för ett par helger sedan. Masken är berikad med granatäppleextrakt och hyaluronsyrederivat. Den passar alla hudtyper och är enligt beskrivningen lätt att applicera eftersom det bara är att trycka fast den på ansiktet. Det är inte en kräm utan en ansiktsformad tygbit som läggs direkt på ansiktet.
Innan vi testade masken redgjorde vi ansiktet ordentligt för att ta bort alla spår av smuts. Därefter öppnade vi förpackningen och vecklade ut tygbiten som har en oskyddad sida och en sida med blå skyddsplast. Enligt beskrivningen skulle man först  dra bort den blå plastfilmen och sedan pressa fast masken på ansiktet. Det var lite pilligt att få av plasten men det gick smidigt. Masken var ganska lätt att fästa på huden men det var inte lika lätt att få den att passa på ansiktet. Får man försöka ett par gånger sätter det sig nog men det var lite klurigt att få ögon, näsa och mun att passa i hålen. Man ser verkligen helt sjuk ut i masken så jag vill inte lägga ut någon bild på hur den ser ut på, haha. Masken skulle sitta på ansiktet i ca 15 minuter och därefter togs det överflödiga kladdet bort med en bomullsrondell. När masken var på var den ganska kall och det kändes som att ansiktet verkligen fick sig en kur. Det är svårt att bskriva känslan med Karin kände sig nästan hög efteråt. Jag skulle väl mer säga att den verkligen skapade ett sorts lugn som spred sig i hela kroppen. Efteråt kändes huden sval och len. Dagen efter var huden len som en bäbisrumpa och hade en väldigt fin lyster som satt i i flera dagar. Jag tycker verkligen att själva masken var bra trotts att den var lite svår att få dit. Jag kommer definitivt att köpa hem ett par att ha på mina spakvällar på söndagar!
Att vara en Buzzador innebär att man får testa olika produkter, antingen gratis eller genom att köpa dem (ofta till rabatterat pris) och ofta får man även prov att dela ut till vänner och bekanta. Genom att hålla ett litet event kan man testa produkterna tillsammans med sina vänner eller så kan var och en testa produkten på eget håll. Efter testet skriver man en recension på hemsidan, uppmuntrar sina vänner som testat produkten att skriva egna recensioner och ofta vill de även att man ska dela resultatet på sociala medier och bloggar. Jag tycker att det är as kul att vara en buzzador eftersom det är roligt att få chansen att testa olika produkter och det kräver ofta väldigt lite jobb.
Vill du också bli en buzzador kan du bli det genom att skicka din mailadress i kommentarsfältet så bjuder jag in dig (vi får båda extra poäng som tack när du slutfört din första buzzning). Jag godkänner inga kommentarer så de inte dyker upp i kommentarsfältet.
/\/\
Ansiktsmask - Buzzador - Samarbete - Test