Topp 3 podcasts på temat blogg

Vi måste prata om det här med podcasts. Jag har verkligen hittat en helt ny värld. Förut lyssnade jag på ljudböcker och plöjde flera böcker i veckan men en dag så tappade jag sugen. Jag testade spotify men jag är inte riktigt på musikhumör just nu. Jag är en riktig periodare när det gäller allt och det här med poddar har verkligen klivit in och tagit en väldigt stor plats i mitt liv. Det är inte många tillfällen på dagen som jag inte lyssnar på en podd, egentligen är det nog bara när jag jobbar, sover och tittar på tv som de inte är på. Jag lyssnar vid frukost, när jag cyklar, handlar, lagar mat, ja hela tiden helt enkelt. Just nu är jag helt inne på det här med podcats med koppling till bloggar och pepp!
Den första jag vill tipsa om är En underbar pod med Underbara Clara (Lidström) och Erica Dahlgren. Det här är en lite annorlunda podd där Clara och Erica pratar om högt och lågt samtidigt som de gör något kreativt som bakar, är i skogen eller grillar. Jag älskar inslaget med Bloggläsar-ombudskvinnan där Clara får stå till svars för saker från hennes blogg. Den lever upp till sitt namn för det är en UNDERBAR pod!
Bilderna är lånade från acast & underbaraclaras.se. 
Den andra är Bloggbusiness (som precis bytt namn till We are influencers) med Linda Hörnfeldt. Linda är en riktig bloggveteran som driver nätverket Influencers of Sweden. I podden intervjuar Linda kända blogg-, youtube- och instagramprofiler om deras väg till toppen och tankar om branschen i stort. Riktigt inspirerande både om man vill lära sig mer och satsa på sociala medier eller lyssna på ens favoriters resa och erfarenheter! 
Bilderna är lånade från bloggbusiness.se. 
Den tredje är Josefin och Vanja av Vanja Wikström och  Josefin Dahlberg. Dessa två driver varsin topp-blogg men podden handlar om allt mellan himmel och jord med en massa pepp och inspiration. Vardagen blir lite roligare med dessa två powerbrudar i lurarna!
Bilderna är lånade från acast. 
/\/\
Favorit - Podcast - Tips