Test av Arla Köket Syrad grädde

Den här månaden har jag kommit med i två buzzador kampanjer. Den första är för Arla Köket Syrad grädde som är gjord på svensk grädde. Vi hade faktiskt testat produkten innan jag kom med i kampanjen och eftersom vi tyckte så bra om den så ville jag gärna vara med i kampanjen. Den finns i två sorter, Syrad grädde 30% som är kok- och vispbar och Syrad grädde lätt 15% som är kokbar och där jag hämtade den kostade den ca 15kr/st. Syrad grädde är grädde som syrats med mjölksyrabakterier. Det smakar lite syrligt och blir som en blandning av matlagningsgrädde och creme fraiche vilket gör den perfekt för både pastasås, grytor och gratänger. Vi har testat båda och hade 30 % i potatisgratäng och sås och sen har vi testat lätt 15% i pastasås. Det blev verkligen tokgott och krämigt så jag kan verkligen rekommendera denna produkt! För er som gillar att laga mat och testa nya produkter, (tjejer ni vet vilka ni är ;)) testa för 17 om ni inte redan gjort det!
Inlägget är skrivet i samarbete med Buzzador och Arla Köket (#Syradgräddebuzz #Syradgrädde #Arlaköket #Buzzador) 
Att vara en Buzzador innebär att man får testa olika produkter, antingen gratis eller genom att köpa dem (ofta till rabatterat pris) och ofta får man även prov att dela ut till vänner och bekanta. Genom att hålla ett litet event kan man testa produkterna tillsammans med sina vänner eller så kan var och en testa produkten på eget håll. Efter testet skriver man en recension på hemsidan, uppmuntrar sina vänner som testat produkten att skriva egna recensioner och ofta vill de även att man ska dela resultatet på sociala medier och bloggar. Jag tycker att det är as kul att vara en buzzador eftersom det är roligt att få chansen att testa olika produkter och det kräver ofta väldigt lite jobb.
Vill du också bli en buzzador kan du bli det genom att skicka din mailadress i kommentarsfältet så bjuder jag in dig (vi får båda extra poäng som tack när du slutfört din första buzzning). Jag godkänner inga kommentarer så de inte dyker upp i kommentarsfältet.
 
/\/\
Buzzador - Samarbete