Kvällslabb på en fredag

Det har varit en rätt lugn dag på kontoret. Min kontorskompis var inte här så jag har suttit ensam hela dagen. När man är van att ha någon att prata med blir det genast mycket tråkigare att sitta på kontoret helt själv när det inte är självvalt. Hur som helst så har jag fått en del gjort i alla fall. Först tittade jag på några kompletteringar som kommit in från studenterna och svarade på en del mail jag fått kring kompletteringar. Det kom även en person till kontoret och ställde några frågor, vilket var kul eftersom det äntligen hände något. 
 
Eftermiddagen ägnade jag åt att förbereda den laboration jag skulle hålla mellan kl 15-18. Kul tid va? Labb till kl 18 på en fredag.. värdelös tid minst sagt. Studenterna var inte heller direkt nöjda.. Det är så fullbokat i salarna att de måste schemalägga oss på kvällstid på en fredag. Laborationen var i grundkursen Quality Management and Engineering och handlade om Statistisk processtyrning (SPC). Ni som hängt med mig från den gamla bloggen kommer kanske ihåg att jag var lektionshandledare inom det området i våras. Det underlättade såklart eftersom jag inte behövde förbereda mig så mycket. Som vanligt hade jag hunnit bli lite ringrostig på att använda Excel men efter en snabb genomgång av labben var jag på banan igen. Jag är inte så nervös när jag håller laborationer inom SPC.
 
Den här labben kommer jag ihåg att jag som student tyckte var värdelös och soft samtidigt eftersom den går ut på att göra likadant i Excel som labbhandledaren gör på skärmen. Väldigt okreativt och man behöver inte direkt tänka själv så på så sätt värdelöst. Det softa är att man gör inlämningsuppgiften på labben så man får den typ gratis. Förstår tanken med att man får en genomgång och på så sätt lär sig men jag tycker ändå inte om det formatet.
 
 
 
Jag älskar min oversize stickade tröja som jag ärvt av min svärmor!
 
/\/\
Forskningsassistent - Jobb - Kvalitetsutveckling - Lektion - Undervisning - Universitetet

Presenternas present, läppstift från Dior

Det började som ett skämt från min sida. En present för varje resa min sambo gjorde och det skulle öka med ytterligare en för varje gjord resa, så först 1 sen 2 osv. Han tog det på allvar de första gångerna och en av gångerna sa jag att i och med att han skulle bli försenad hem med 4 dagar så ville jag ha en extra fin present. Som den fina kille han är så fick jag faktiskt en riktigt fin en! Jag har alltid sagt att om jag någon gång skulle börja använda läppstift ska det vara ett från Dior eftersom jag hört att de var så bra. Detta snappade han upp och hem kom han med ett läppstift. Gissa om jag blev lycklig!

Igår hände det igen. Den här gången hade han valt ett mörkt som går lite åt lila. Nummer 897 Mysterious Matte. Det var en väldigt fin och skarp färg. Jag är så tacksam över att ha en så givmild sambo!

Jag älskar läppstiften från Dior eftersom de är lätta att ta på, sitter bra, torkar snabbt och smetar inte. Jag kan inte så mycket om smink men det sitter bra på mig. Det blir en snygg touch till en enkel kontorsoutfit!

 

/\/\

Dior - Läppstift - Present - Sambo - Smink

Min egen LiU-sida

Jag upptäckte precis att jag fått min egen "anställd-sida" på LiU:s hemsida. Den är ganska så tom än så länge och jag vet inte hur jag ändrar den, men den finns! Blev lite stolt när jag såg det. Det känns lixom som att jag jobbar där på riktigt nu. Nu ska jag försöka ta reda på hur jag fixar den så jag kan börja bygga upp mitt forsknings-CV!
 
Vill du se sidan finns den här: Min LiU-sida!
 
Anställningsavtalet gjorde såklart också det hela lite mer verkligt!
 
/\/\
Forskningsassistent - Hemsida - Jobb - Kvalitetsutveckling

Kate Spade Tote

Jag älskar accessoarer! Som ni kanske sett är min stil ganska enkel och klassisk med mycket vitt och svart. Däremot älskar jag att bryta av med ett stort halsband eller armband. Jag känner ofta att min klädsel inte är komplett om jag inte har något smycke eller halsduk till min outfit.

Mitt bästa köp är dock inte ett smycke som man skulle kunna tro utan min väska från Kate Spade som jag köpt på Tradera för 1000kr. Värsta kapet och en så bra väska! Det är en Tote-modell med tre fack. Materialet på utsidan är 100% koskinn så den är väldigt slittålig. Den är stor och rymlig och jag får till och med i min koloss till dator (15,6" skärm) i den. Den agerar just nu datorväska och jag är så lycklig över att jag hittade den. Letar dock febrilt efter en feminin och snygg datorväska/portfölj. Men så länge får denna pärla hänga med mig på mina vardagsäventyr.

 

/\/\

Kate Spade - Mode - Outfit - Väska