Presenternas present, läppstift från Dior

Det började som ett skämt från min sida. En present för varje resa min sambo gjorde och det skulle öka med ytterligare en för varje gjord resa, så först 1 sen 2 osv. Han tog det på allvar de första gångerna och en av gångerna sa jag att i och med att han skulle bli försenad hem med 4 dagar så ville jag ha en extra fin present. Som den fina kille han är så fick jag faktiskt en riktigt fin en! Jag har alltid sagt att om jag någon gång skulle börja använda läppstift ska det vara ett från Dior eftersom jag hört att de var så bra. Detta snappade han upp och hem kom han med ett läppstift. Gissa om jag blev lycklig!

Igår hände det igen. Den här gången hade han valt ett mörkt som går lite åt lila. Nummer 897 Mysterious Matte. Det var en väldigt fin och skarp färg. Jag är så tacksam över att ha en så givmild sambo!

Jag älskar läppstiften från Dior eftersom de är lätta att ta på, sitter bra, torkar snabbt och smetar inte. Jag kan inte så mycket om smink men det sitter bra på mig. Det blir en snygg touch till en enkel kontorsoutfit!

 

/\/\

Dior - Läppstift - Present - Sambo - Smink