Måste man ha bilder i alla blogginlägg?

Ett av problemen jag har känt med bloggen är det ständiga problemet med att jaga bilder. Jag vet att många som läser bloggar vill ha bilder eftersom det visar mer av vad man faktiskt gör. En bild säger ju mer än 1000 ord... Det här har då gjort att jag ibland hoppar över att blogga för att jag inte har några bra bilder att lägga upp. Eftersom jag vet att inlägg med bilder också får mer klick.. True story..
Ibland känns det lixom lite tungt att veta att jag har ett inlägg med sjukt bra innehåll men som knappt kommer att bli läst eftersom jag inte har en bild som klickbait.. Visst kan jag ta en mobilselfie och slänga upp men hur mycket ger det egentligen innehållsmässigt? Antingen finns det bra bilder kopplade till innehållet, exempelvis om jag varit ute på galej eller hängt med doktoranderna, men annars känns det så krystat. Mitt jobb tillåter inte riktigt heller att jag går runt och fotar en massa eftersom jag varken vill exponera studenter eller lärare. Och serri, mitt kontor är varken glammigt eller fotovänligt, just sayin.. Jag tror inte att ni vill hamna i träsket där jag slänger upp bilder på mitt välstädade skrivbord varje gång jag skriver ett inlägg om mitt jobb. Eller har jag fel? Känns det roligare än att vara utan bilder helt? Plz, hjälp mig jag är lite lost just nu. 
Vill ni att jag anstränger mig mer för att försöka få in bilder i bloggen (lättuttråkade läsare varnas på förhand) eller ska jag helt enkelt strunta i att lägga in bilder om jag inte har några?
/\/\
Bilder - Blogg - Blogglinlägg