Test av Santa Maria Street food Pulled Salmon Wraps:

Inlägget är skrivet i samarbete med Buzzador och Santa Maria (#Streetfoodbuzz #SantaMariasSverige #Buzzador)
Återigen har jag fått chansen att testa nya produkter i samarbete med Buzzador. Det här testet passar mig P E R F E K T eftersom jag älskar allt som har med pulled mat och tacos att göra. Den här gången är det Santa Maria som är partner och det är deras Street food produkter som testas. Det är snabbmat när den är som bäst och lagas på ca 20 minuter. Så här skriver Buzzador om de tre produktkiten:
Smoky Pepper Burgers: Basen i burgaren är peppar och en mild, rostad vitlök. Ovanpå det picklad lök och gurka som ger en syra. Allt omfamnas av en krämig, rökig chipotledressing. Magiskt!
Jamaican Jerk Tacos: Saftig kyckling med tydliga toner av kryddpeppar och spiskummin som serveras på en tortilla smaksatt med kokos och svartpeppar. Allt toppas med en fruktig mangosås.
Pulled Salmon Wraps: Chapati är ett klassiskt indiskt tunnbröd. Fylls med saftig lax kryddad med fräsch ingefära och en touch av chili. Toppas med mild yoghurt och Lemon Chutney.
Jag fick möjlighet att testa Pulled Salmon wraps och produkterna vad Chapati bröd, kryddpåse till lax och Lemon Chutney.
Chapati bröd: Ett indiskt bröd som bakats med vetekli. Det smakade nästan identiskt med de vita tortillabröden. kändes lite torra och sprack i kanterna när man vek ihop tortillan. Ingen sensation direkt. 
Ginger & Chili spices: Kryddningen var verkligen jättegod och det smakade mycket både ingfära och chili. Dock bidrog inte chilin med någon hetta så vill man ha den lite starkare skulle jag lägga till någon starkare sås, jalapenos eller extrakrydda med t ex chiliflakes.  Den här påsen kommer jag definitivt köpa igen!
Lemon Chutney: En god chutney med citron, mango, paprikapulver och cayennepeppar. Den smakade väldigt sött och mycket citron, och faktiskt lite väl mycket min smak. Jag som har lite svårt för stark citronsmak så jag tycker att den kunde ha smakat mer mango. Men den passade bra till kryddningen och med lite cream fraiche blev den lite mildare. Konsistensen var som slät marmelad och det var inte speciellt mycket bitar i, något som jag förväntar mig i en chutney. Men konsistensen var len och krämig.
Tillagningen skedde i en ugnspåse som kom med kryddorna. I påsen skulle man ha i fyra laxfiléer, kryddblandningen, 1 msk smör och ½ dl vatten sen in i ugnen i 20 minuter. Laxen blev väldigt god och det var smidigt att göra. Kryddningen var skarp och det var verkligen indiska influencer. Supersmarrigt! Medans laxen var i ugnen fixade jag resten av maten serveringen.
Wrapen serverades med bladspenat, tomat, gurka, avocado, jalapenos, creme fraiche, lax och lemon chutney. Mums!
Det belv väldigt gott när man kombinerade dessa produkter men jag skulle nog faktiskt även ha någon stark tomatsalsa till för att få lite sting, för jag saknade något starkt. Men jag skulle rekommendera i alla fall chutneyn och definitivt kryddblandningen.  
Att vara en Buzzador innebär att man får testa olika produkter, antingen gratis eller genom att köpa dem (ofta till rabatterat pris) och ofta får man även prov att dela ut till vänner och bekanta. Genom att hålla ett litet event kan man testa produkterna tillsammans med sina vänner eller så kan var och en testa produkten på eget håll. Efter testet skriver man en recension på hemsidan, uppmuntrar sina vänner som testat produkten att skriva egna recensioner och ofta vill de även att man ska dela resultatet på sociala medier och bloggar. Jag tycker att det är as kul att vara en buzzador eftersom det är roligt att få chansen att testa olika produkter och det kräver ofta väldigt lite jobb.
Vill du också bli en buzzador kan du bli det genom att skicka din mailadress i kommentarsfältet så bjuder jag in dig (vi får båda extra poäng som tack när du slutfört din första buzzning). Jag godkänner inga kommentarer så de inte dyker upp i kommentarsfältet.
/\/\
Buzzador - Mat - Matlagning - Santa Maria