helt enkelt en vanlig dag

En vanlig dag i en vanlig människas liv. Så här kan det se ut för mig en förmiddag nu i mellandagarna.
 
När klockan ringde vid nio var det uppstigning. Eller nja, uppstigning är fel ord, men dags att vakna i alla fall. Efter sedvanlig sociala medier-scrollning plockade jag fram datorn och fortsatte skriva på min uppsats om e-lärande som ska vara klar efter nyår. Jag ha så svårt att gå upp ur sängen nuförtiden. Därför har jag gjort det enda möjliga att ta med mig datorn in i sovrummet så jag kan ligga kvar och börja jobbet där. Startsträckan är lång som autobahn just nu så då får man lura sig själv. Det fungerar så här länge i alla fall. När Peter masade sig upp vid klockan 10+ kände jag att det var dags att förflytta mig också. 
 
Men först frulle! Som blev en smoothie med banan, hallon och grönkål. Namnam.
 
Förflyttade mig till matbordet för mer jobb. Inser att jag glömt ta paus annat än för att göra smoothie. Så passar på att göra mig i ordning. Vi ska ut en sväng till Tornby på eftermidddagen och göra stan ikväll så jag tänkte att det är lika bra att lägga en bra bas redan nu.
 
Passade på att lyssna på Penntrickets återfallspodcast medan jag gjorde mig i ordning. En kompis tipsade mig om den här podden i somras. Vi satt på en uteservering och pratade feminism, något jag vid den tiden inte alls var speciellt bevandrad i eller intresserad av. Jag fick mig en uppenbarelse och käftsmäll av att lyssna på podden. En välbehövlig sådan för jag insåg vilken dålig "medsyster" jag egentligen var. Jag skämdes med besämde mig också där och då för att sluta springa patriarkatets ärenden som de så fint kallade det. Så nu tar jag mitt ansvar och resterande avsnitt slukade jag på en vecka. Nu var det ett tag sedan de släppte något avsnitt men nu till jul passade tjejerna på att prata om kvinnors sociala ansvarstagande kring jul och hur man hanterar släktingar som gärna drar feministiska eller rasistiska skämt. Lika träffsäkert som alltid.
Vad hittar du på nu i mellandagarna?
 
/\/\