Mina bästa TV-serier i december

Nu när det är ledighet är det svårt att inte tipsa om alla de serier som finns att tillgå. SVTplay är en bortglömd pärla där det finns många program och filmer att se helt gratis. En man som heter Ove finns där just nu, tips tips. Jag tittar ju redan mycket på serier när det inte är ledighet men det blir lite extra nu. 
 
Fröken Frimans krig säsong 4 på SVTplay
En riktig julfavorit hos mig som handlar om den svenska kvinnokampen i början på 1900-talet. Den här gången är det kvinnors rätt till facktillhörighet som är den stora frågan.
 
På spåret på SVTplay
Vår familjs favoritprogram är tillbaka! I år finns nyheten på SVTplay tyst kupé där man inte får höra resonemangen från kupéerna under resorna. Klurigheten ökar minst sagt men Peter lyckas ändå varje gång.
 
Första dejten England & Första dejten Irland på SVTplay
Kan inte sluta tipsa om denna serie. Att få dela första dejter med olika par som aldig setts tidigare är så spännande. Roligast är såklart de dejter som blir totalt awkward men som den romantiker jag är blir jag lycklig av att se de som klickar.
 
Therése Lindgren testar på Dplay 
Youtubestjärnan Therése Lindgren testar olika grejer som att stå krokimodell och mensskydd i sin onlineserie hos Dplay. Thereses youtubekanal är också sevärd!
 
The Good Place på Netflix
Eleanor dör och kommer till himlen. Här visar det sig att endast de som varit genomgoda i sitt jordeliv hamnar och Eleanor förstår att ett stort misstag begåtts när hon hamnat där.
/\/\
Serier - Serietips