Natthäng med Super Bowl

Räck upp en hand om det var fler än jag som orkade hålla sig vaken hela Super bowl? Det var tungt där vid klockan fem när jag kröp ner i sängen men jäklarns vilken spännande match det blev. Väänta, stopp.. nu börjar vi i rätt ände. Under en av våra Halv åtta kvällar kom vi på att vi skulle samlas allihopa, doktoranderna, och kolla på SB. Sagt och gjort. Vi skrev en knytis lista så fick alla ta med sig mat som vi skulle äta under natten.
Pri kom vid klockan 20 för att hjälpa mig göra ribs och buffalo wings. Vi drack vin, insåg att det var för tidigt att börja laga mat och tittade på första avsnittet av Stranger things istället. Så spännande serie!
 
Vid 22 satte vi igång med maten och då slöt Prae, Linnea och Henrik upp. Med varsin matlagningsöl i handen lagade vi mat och hängde i mitt kök. Jag pekade ut vart allt fanns så fick de pyssla med sitt. Tillslut dukade vi upp ribs, wings, potatissallad, quesedillas, vitlöksbröd, dippsåser, guacamole, coleslaw, ölkorv, godis, chips, dipp mer öl och grönsaksstavar. Ni hör ju vilken festmåltid det blev. Vi åt så vi nästan sprack. Jag var så mätt när vi satte oss i soffan att jag knappt trodde jag skulle kunna äta på hela veckan. Men när maten fick sjunka ner började godisätandet eller godishetsätandet menar jag såklart. För jäklar vad mycket godis vi åt. Godisråtta nr 1.. 
 
Matchen blev såå spännande. Vi trodde, som de flesta andra, att Patriots var uträknade efter tredje men icke sa nicke. Peter kom hem efter att han gett upp tittandet på NY Legends där han spenderat natten precis när Patriots gjort sin första touch down i fjärde. Ja, ni som såg vet ju vad som hände sen. Sjuk vändning och matchen var en riktig nagelbitare på slutet. På slutet var det bara jag, Henrik och Pri kvar då de andra gav upp. Gillade Lady Gagas framträdande men det var inget spektakulärt direkt. Hoppas detta kan bli nån form av tradition för det blev verkligen en episk kväll!
/\/\
Mat - Matlagning - Super bowl - Vänner