Produktiv arbetsdag med avslutande träning

Jag hade väldigt rätt om hur lite folk det skulle vara på kontoret idag. Vi var som flest fyra stycken varav jag och Priscilla som också är doktorand var här hela tiden medans de andra två kom förbi en liten stund. De flesta är inte tillbaka förrän om två veckor såg jag på dörrarna. Låter härligt i mina öron. Jag skulle inte tacka nej till två veckors semester till! Men men i allmänhet var det väldigt tyst och lungt på campus idag, frånsett de som jobbade med att plocka ner NärCon som var här i helgen som envisades med att ha dörrarna öppna aldelles för länge vilket resulterade i ilskna pip pip pip pip från öppna dörrar. De få störningsmomenten gjorde dock att jag hann beta av flertalet grejer på Att göra listan jag hade, som jag la upp igår, och har till och med hunnit börja göra analysen av undanträningseffekter. Resten av veckan ska jag ägna åt analysen och att titta igenom min konferens presentation. Har jag tur hinner jag även börja tänka på min licentiatavhandling! Men det är nog lite önsketänkande..
Med en klapp på axeln efter att ha havverkat första arbetsdagen med bravur (!) bestämde jag mig för att gå hem tidigt och ta en sväng förbi A-husets gym. När hände det sist? Hör och häpna, jag plockade faktiskt med mig träningskläderna redan första dagen på jobbet. Tror knappt jag varit där sen incidenten med den creepy killen som tittade efter mig i höstas (finns att läsa om här).. Det var hög tid att gå dit med andra ord.
Jag har tänkt försöka komma igång med lite lagom träning nån dag i veckan så jag tog mitt träningsprogram som jag använde för läänge sedan, Kayla Itsines Healthy Bikini Body Guide. Den är inte att leka med vill jag lova. Hon garanterar snabba resultat och jag tror henne för passen är döjobbiga. För en latmask som mig är det perfekt att själva passet bara är 28 minuter + uppvärmning och nedvarvning. Trots att det är ett kory pass var det frustrerande jobbigt. Kanske inte så konstigt eftersom jag tränade senast i typ april? Darriga ben, hög puls, lock för öronen.. ja ni hör ju, otränad som få. MEN efteråt kände jag mig jävligt duktig vill jag lova. Jag fick minska ner på svårighetsgraden på vissa övningar för att orka men jag tog mig igenom det! Klapp på axeln för idag, nu ska jag bara försöka köra regelbundet också, det är nästa mål.
/\/\
Att göra - Doktorand - Träning - Universitetet