Test Provivas fruktdryck Röd grapefrukt

Inlägget är skrivet i samarbete med Buzzador och Proviva (#provivarödgrapebuzz #proviva #buzzador)
Den här gången har jag fått chansen att testa Provivas fruktdryck Röd grapefrukt. För mig är Proviva starkt förknippat med just fruktdryck men jag har faktiskt aldrig testat den. Jag dricker inte juice speciellt ofta, framförallt eftersom de innehåller så mycket fruktos. Fruktos är ju visserligen bättre än vanligt socker men jag tycker ändå att juice bara är något jag unnar mig någon helg eller till brunch. Jag tycker om juice och annan sötad dricka lite för mycket så jag kan inte ens ha det hemma för då tar den slut direkt. Därför köper jag sällan hem något som kan fresta mig. Men när det väl dricks juice ska det vara något riktigt gott!
Provias frukdryck tillverkas på Österlen i Skåne och innehåller samma goda bakterier som de övriga produkterna i sortimentet, nämligen Lactobacillus Plantarum 299v från svensk havre som är bra för tarmen. Ni har säkert hört deras slogan, Magens lille vän. Drycken innehåller fruktkött vilket jag älskar, men som jag vet att många ogillar och har en fin orangeröd färg som ni kan se på bilderna nedan. Den har en bra lite tjockare konsistens och är inte vattning och tunn som vissa drycker gjorda på koncentrat kan vara. Dessutom är den riktigt god. Den är lagom syrlig/sur men inte så att det drar bak i munnen utan den är lite sötare än om man äter en ren grapefrukt som ofta kan vara lite surare. Huruvida den faktiskt är bra för magen eller inte kan jag inte svara på men det kan ju inte skada att man väljer en dryck som har det lilla extra.
Peters betyg: 8 av 10, mitt betyg 9 av 10. En jäklarns god juice helt enkelt!
Att vara en Buzzador innebär att man får testa olika produkter, antingen gratis eller genom att köpa dem (ofta till rabatterat pris) och ofta får man även prov att dela ut till vänner och bekanta. Genom att hålla ett litet event kan man testa produkterna tillsammans med sina vänner eller så kan var och en testa produkten på eget håll. Efter testet skriver man en recension på hemsidan, uppmuntrar sina vänner som testat produkten att skriva egna recensioner och ofta vill de även att man ska dela resultatet på sociala medier och bloggar. Jag tycker att det är as kul att vara en buzzador eftersom det är roligt att få chansen att testa olika produkter och det kräver ofta väldigt lite jobb.
Vill du också bli en buzzador kan du bli det genom att skicka din mailadress i kommentarsfältet så bjuder jag in dig (vi får båda extra poäng som tack när du slutfört din första buzzning). Jag godkänner inga kommentarer så de inte dyker upp i kommentarsfältet.
/\/\
Buzzador - Samarbete