Sista jobbrycket innan semestern

Vi får klara oss utan bilder tills jag kommit hem igen. Jag lyckas nätt och jämt ladda upp bilder på instagram men på bloggen verkar det vara kört. Om ni vill hänga med mig under dagarna kan ni spana in magdasmeds på instagram!
Jag har det i alla fall toppen här i stugan. Det händer ju ofta att jag sitter någon annanstans och jobbar istället för min kontorsplats så vad passar väl bättre än att jobba från lusthuset i stugan? Även om vädret inte är helt på min sida så är det varmt och skönt här innan när solen ligger på. Ute blåser det och är stundtals ganska mulet men temperaturen i lusthuset ligger konstant på 25. Så skönt!
Det blir halvfart den här veckan när jag slutför min sista riktiga uppgift innan semestern. Det som återstår är att skriva ett utkast till det kapitel som vi ska skicka till Socialstyrelsen om vår koordinatorenkät. Rapporten publiceras i höst och slutgiltiga versionen ska vara klar i augusti. Efter att jag gjort klart utkastet ska jag göra min presentation till QMOD konferensen i augusti och sen försöka få ihop något till min licentiatavhandling. Härligt att kunna avsluta ostressat innan semestern, det tycker jag att jag har förtjänat!
/\/\
Cancervården - Doktorand - Forskning - Projekt - Sommarstuga - Universitetet