Min fantastiska podcastlista!

Här har jag gjort en sammanställning av de podcasts som jag lyssnar på! Glöm inte att bokmärka!
80 väldigt goda mackor: En podcast av komikerna Albin Olsson och David Sundin. 80 avsnitt får vi följd dem när de lagar och sätter betyg på de mackor som finns i boken Väldigt Goda Mackor av Lasse Kronér. En underhållande pod med ett annorlunda koncept. Killarna är inte speciellt vana matlagare vilket egentligen gör själva matlagningen sämre men lite roligare. Kul att lyssna på när man inte orkar lyssna på något mer seriöst.
Katergori: Mat
Betyg: 3 av 5
En underbar pod med Underbara Clara (Lidström) och Erica Dahlgren. Det här är en lite annorlunda podd där Clara och Erica pratar om högt och lågt samtidigt som de gör något kreativt som bakar, är i skogen eller grillar. Jag älskar inslaget med Bloggläsar-ombudskvinnan där Clara får stå till svars för saker från hennes blogg. Den lever upp till sitt namn för det är en UNDERBAR pod!
Kategori: Girlpower
Betyg: 4 av 5
Josefin och Vanja: Vanja Wikström och Josefin Dahlberg. Dessa två driver varsin topp-blogg men podden handlar om allt mellan himmel och jord med en massa pepp och inspiration. Vardagen blir lite roligare med dessa två powerbrudar i lurarna!
Kategori: Girlpower
Betyg: 4 av 5
USA-podden: Denna pod startade som USA-valpodden under det amerikanska presidentvalet mellan Trump och Hillary. Nu följer vi den amerikanska politiken på nära håll med Sveriges Radios reportrar Sara Stenholm Pihl och Ginna Lindberg med gäster. Här analyseras tweets från presidenten och diskuteras amerikansk politik i alla dess former.
Kategori: Politik
Betyg: 5 av 5
We are influencers Hörnfeldt. Linda är en riktig bloggveteran som driver nätverket Influencers of Sweden. I podden intervjuar Linda kända blogg-, youtube- och instagramprofiler om deras väg till toppen och tankar om branschen i stort. Riktigt inspirerande både om man vill lära sig mer och satsa på sociala medier eller lyssna på ens favoriters resa och erfarenheter! 
Kategori: Karriär
Betyg: 4 av 5
/\/\
Podcast - Podtips