Kusinhäng och spa!

 
Nu är jag nyss hemkommen från sista leanspelet för den här gången. Det blev två kvällspass. För första gången fick jag hantera ett brandlarm. Några studenter hade gräddat våfflor i ett av klassrummen.. Annars var det inget speciellt. Väl hemma väntade soffan med sist avsnittet av Kockarnas kamp. Spoiler varning! Så spännande och jag hoppas att Tareq vinner.
 
Än har jag ju inte berättat om helgen. En återförening Västeråsmaffian! Mina små gullungar till kusiner. Vad jag saknat dem. Att hänga hos Ulle och Micke är alltid livfullt och så härligt. Vi gick ut i eftermiddagssolen och spelade fotboll. Melvin är en naturbegåvning och har lika mycket spring i benen som 5-åringar har som mest. En ovanlig men välbehövlig eftermiddag med utelek, fintar, straffar, frisparkar, fika och bäbisgos. Min fina moster skämde bort oss med fika, tacosoppa och grillad kyckling. Peter och jag tömde också förrådet med Magnumglass som var så god att det var svårt att ha dåligt samvete och njuta samtidigt hehe..
 
Helgens fullspäckade schema och kvällens jobb till klockan 21 har gjort att jag är för trött för att skriva ihop ett planeringsinlägg. Så det blir inget inlägg med veckoplanering idag utan det får helt enkelt bli imorgon.
 
Imorgon är det semester! Jag, sis och mamma ska på spa! Det har vi förtjänat. Vi hörs efter det helt enkelt. Eller innan om jag vaknar tidigt imorgon.
/\/\