Spamorgon på Himmelsby Gårdshotell

I tisdags hände det. Jag, mamma och sis tog en dag ledigt, mitt i veckan för att bara umgås med varandra. Det var länge sedan vill jag lova. Planen var Ullared. Tanken på att gå upp klockan fem och sitta 3 timmar i bilen kändes sådär. Så mitt nya förslag blev spa! Mamma fick en spadag med oss i födelsedagspresent för flera år sedan som vi pinsamt nog inte plockat ut.. Tillslut blev det av och vilken dag sedan.
 
Vi hade bokat in oss på Gimmelsby Gårdshotell i Mantorp på Morgondoppet. I den ingick frukostbuffé, spa fram till klockan 13, morgonrockar, tofflor och handdukar. Stället var jätte fräscht och fint stylat. Lugnet spred sig direkt när vi kom innanför dörren. Tjejen i receptionen var lugn och hamonisk, nästan för lugn för sis som snarare blev stressad av hennes lugna tempo, haha. Det var knappt en människa där så mestadels hade vi de olika poolerna för oss själva.
 
Frukostbuffén hade ALLT och lite till. Smoothies, bacon, frukt, gröt, yoghurt och en massa mer smarriga grejer. 
Jag var i frukosthimlen! Vill äta frukostbuffé varje dag!
Till efterrätt åt vi våfflor!
 
Sen blev det spa med bubbelpool, varm källa, traditionell bastu, turkisk bastu, infrabastu, kallbad och relax.
Isvaken var så kall. Det stack skönt i fötterna efter att ha doppat sig för och sedan gick ner i den varma källan.
Hör spenderade vi mest tiden. Den varma källan var så varm och skön och eftersom den var utomhus vad kontrasten mellan vattnet och luften riktigt behaglig.
Vi hade det verkligen superbra och det var ett bra ställe att ta det lugnt och bara umgås på!
/\/\
Spadag