Tre hemsidor med roliga julklappar för alla åldrar

Tänk vad tiden går. Idag är det en månad till julafton och tja, jag har knappt börjat köpa julklappar än. Jag avskyr att springa i butiker och handlar 95% av alla mina julkpappar online. Det tacksamma med nätshopping är ju att det underlättar browsandet när man inte riktigt vet vad man är ute efter.
 
Jag tror att det är många, inklusive jag, som ska köpa julklappar till jobbet eller kompisgänget man har som vanligt ingen aning om vad man ska köpa. Många får nog lite ångest varje gång paketspel eller secret santa kommer på tal, för vad köper man egentligen till folk som man knappt känner eller som redan har allt? Här kommer tips på tre hemsidor med roliga julklappar som passar alla åldrar.
 
Letsdeal
En hemsida som erbjuder rabatter på en massa smått och gott. På sidan finns både lokala deals på all från restauranger till skönhetsbehandlingar. Här får man hålla koll för många deals byts ut så vill man hå nått får man hugga direkt! Jag shoppat både presenter och saker till mig själv t ex vår underbara nackmassagekudde. Några av mina favoriter man kan köpa här är tidningsprenumerationer, köksprylar, sminkborstar och mycket mer. 
 
Coolstuff
Coolstuff är sidan med både fina bra saker och lite knasiga och oväntade som kan bli en riktig succé eller bottennapp på julklappsbytet. Under filken se allt kan man sortera efter pris vilket är perfekt om man har en budget att hålla. Saker jag skulle vilja ha:
  • Scratch Map Original: En karta där man kan skrapa de länder man varit i.
  • Fuji Instax Mini 8: Liten smidig kamera med direktframkallning så du alltid får bilderna direkt när du tagit dem.
  • Snugrug: Grå eller creamfärgad (finns i fler färger) filt med hål för armarna. Perfekt för kyliga kvällar när man läser eller bloggar.
Fyndiq
 
En hemsidan med ett imponerande sortiment framförallt av olika elektronik tillbehör. Mobilskal, inrening, kläder jag det mesta finns. Sidan har en presenttips filk där man kan få hjälp med presenter, perfekt om man har slut på fantasi. Saker jag skulle vilja ha:
/\/\
Jul - Present - Tips