Utvärdering av tidigare veckors mål

Förra veckans mål var att utvärdera vad som varit bra och mindre bra. De mål som tidigare varit på tapeten fanns med i bakhuvudet men jag spånade rätt fritt. Så här såg min vecka ut förra veckan.
 
Måndag: Jobbade hemma och gick inte ut på hela dagen. Åt godis på kvällen.
Tisdag: Jobbade hemma på eftermiddagen. Åt sushi till lunch och godis efter middagen. Slöade framför serier hela kvällen.
Onsdag: Hängde med tjejerna på kvällen och åt thai. Kom i säng sent men det var det värt!
Torsdag: Jobbade sent och var lat så köpte mat på McDonalds på vägen hem.. 
Fredag: Gick hem tidigt för att rida. Bra proriterat eftersom jag jobbat över en del senaste tiden. Kvällsträff med tjejerna och åt pizza till middag. Åt godis och chips också..
Lördag: Aktiv dag med mamma hela dagen. Bra för mig som vanligtvis hänger inne hela helgen! Åt pizza till middag.
Söndag: En produktiv dag. Lite mycket jobb för en söndag men ibland har man inget val. Kvällen avslutades med serier i sängen tillsammans med McDonalds och glass.. 
 
Överlag en bra vecka. Jag har sovit bra och scrollat ovanligt lite sociala medier. Jag är så glad att dessa vanor blivit bättre. Yogan har tappats bort vilket behöver åtgärdas. Maten har varit en katastrof. Pizza, McDonalds, thai, godis glass... listan är alldeles för lång. Sötsuget var inte nådigt, vilket visade sig ha naturliga orsaker. Tror fokus får bli på att sköta om både huvud och kropp den här veckan. Mer rörelse och mindre skräpmat.
/\/\
Mål - Utvärdering