Vecka 41

Startade dagen med att bryta ett av de tidigare veckomålen att inte snooza. Snoozade nästan 1h.. Jag blev lite besviken först men sen tänkte jag att nu kan det bara bli bättre. Imorgon får mobilen ligga en bit ifrån sängen så jag måste gå upp det blir straffet. Typiskt att jag börjar bryta vanorna igen efter tre fyra veckor när jag tror att det börjar bli beständigt. Nåja.
 
Den här veckan väntar tre dagar kurs på Hälsouniversitetet i implementeringskursen. Resterande tid läggs på artikelskrivning. Det går fortfarande trögt men ändå framåt. Målet är att kunna skicka utkastet till min handledare för feedback i slutet på veckan.

Måndag Förbereda inför mina tre heldagar i implementeringskursen. På eftermiddagen/kvällen är det artikel som gäller. 
Tisdag Heldagskurs i implementeringskursen med fous på implementering av policydokument.
Onsdag Kurs igen den här gången handlar det om beteendemönster. På kvällen ska alla kursdeltagare äta middag tillsammans på 1854.
Torsdag Och kurs igen med tema kliniska riktlinjer, innovationer och evidensbaserad medicin. På kvällen är det nätverksträff med facebook gruppen TeknikKvinnor i Linköping. 
Fredag Artikel (!!!)
Lördag Göra ingenting, ladda batterierna.
Söndag Göra ingenting och hänga i stallet hela eftermiddagen!

Utvärdering av förra veckans mål köra ett yoga/meditations/andningsövnings pass varje dag i veckan. Väldigt ambitiöst måste jag säga. Vanligtvis är det här med målsättning något jag brukar vara klok kring, men den här gången vet jag inte vad som hände. Målet måste förändras och det nya målet innebär yoga minst tre gånger i veckan. Den här veckan var det inte rimligt med varje dag eftersom jag knappt varit hemma, och det visste jag ju redan innan. Dumt men misstag sker. Var inte direkt taggad på att yoga när jag kom hem från Harrys klockan halv 3 i lördags, hehe.. 
 
Veckans mål den här veckan är att sålla bort saker i mitt liv som stjäl energi eller som gör mig nedstämd. Rensa sociala medier har rekommenderats från flera håll. Rensa blir därför mantrat denna vecka. Inga mer instagram konton på smala tjejer i bikini, på stränder i exotiska länder som ger ångest över mitt oglammiga liv. Istället ska jag följa inspirerande personer som gör vettiga saker som är mer rimligt att ha som förebilder. 
 
Varje kväll ska jag också försöka utvärdera dagen och fundera kring vad som varit bra och mindre bra. Vad jag vill ha mer av och vad som behöver förändras. 
/\/\
Att göra - Veckoplanering