Vecka 42

Av någon anledning hade jag inbillat mig att jag skulle slippa höstdepression i år. Well, så blev inte fallet. Eller egentligen vet jag inte om det är det. Men vad är det annars? Tror jag måste googla detta och se vad det egentligen innebär. Oavsett är det måndag och en ny jobbvecka. Det är ganska lungt i mitt schema men nästa vecka börjar Leankursen och då är det full rulle. Passar på att njuta max denna vecka.

Måndag Heldag med artikelskrivning. Förbereda inför eventet på Strömsholmen på torsdag.
Tisdag Uppstartsmöte inför Leankursen och skriva teoretisk referensram till artikeln. Ska även på läkarbesök för halvårskontroll för min psoriasis.
Onsdag Tentarättning för hela slanten, hela dagen.
Torsdag Efter lunch bär det av till Tranås, närmare bestämt Strömsholmen/Kaller för studiebesök med SFK. Temat är målnedbrytning och visualisering.
Fredag Under dagen ska jag skriva min upppgift om studenters lärande till pedagogikkursen. Sen videokonferens med Regionalt Cancer Centrum norr för uppstart av deras samordningsprojekt. På kvällen ska jag först rida igen (ta igen missad lektion) och sedan på min första träff med mitt feministnätverk!
Lördag Åka till stallet och titta på när andra tar Ridborgarmärket. Heja Valla!
Söndag Göra ingenting och rida.

Utvärdering av förra veckans mål som var att sålla bort saker i mitt liv som stjäl energi eller som gör mig nedstämd. Precis som mina tipsare sa har detta varit väldigt givande. Att avfölja personer jag stör mig på på facebook och personer som ger onödiga komplex på instagram har verkligen hjälpt. Att inte heller slösurfa på aftonbladet och begränsa antalet bloggar gör att min hjärna känns inte lika full och översvämmad som tidigare. Ibland blir jag rastlös och vill plocka fram mobilen och slöscrolla men det är slut med sådant. Nu kollar jag i princip bara tre gånger på en dag, framsteg för att vara mig! Jag kommer också ihåg mer än tidigare när jag läste och läste men aldrig kom ihåg något.
 
Veckans mål den här veckan är att göra det jag struntade i att göra förra veckan, nämligen att försöka utvärdera mina dagar och fundera kring vad som varit bra och mindre bra. Jag tycker att mina tidigare mål under hösten varit riktigt bra och gjort mig mycket effektivare och gladare. Innan jag fortsätter ändra en massa saker är det dags att stanna upp och reflektera. Något som man ofta glömmer. Vad jag vill ha mer av och vad behöver förändras? Läxan blir att fylla på ett blogginlägg om detta varje kväll som jag publicerar på söndag.
/\/\
Att göra - Doktorand - Mål - Veckoplanering