Vecka 43

Peter var hem och vände idag. Klockan 23 igår kom han hem och klockan 16 idag åkte han igen. Vi fick 30 minuter tillsammans imorse innan jag hastade iväg till jobbet och 2 timmar hemma innan han åkte igen. Tur att jag har ett jobb jag kan åka ifrån och jobba igen ikväll. 
 
De här veckan är ganska bokad. Förmodligen betyder det att det blir en del kvällsjobb. Måste bli klar med tentarättning och artikel sen är det såklart en massa smågrejer som vanligt.

Måndag Leanspel hela förmiddagen. Rätta tentor.
Tisdag Skriva teoretisk referensram till artikeln och rätta tentor.
Onsdag Heldag på Konsert och Kongress på Helixdagen
Torsdag Fakultetsstyrelsemöte och pedagogikkurs. Peter kommer hem igen!
Fredag Genomgång av Value stream mapping seminarium. Beta av ogjorda saker som behövs göras innan Leankursen drar igång på måndag. På kvällen blir det barrunda med några doktorander.
Lördag Hänga med min älskling och slappa!
Söndag Ridning!

Utvärdering av förra veckans mål som var att utvärdera mina dagar och fundera kring vad som varit bra och mindre bra. Jag inser när jag skriver detta att jag glömt publicera inlägget så det kommer ikväll. Alla dagar blev inte utvärderade så jag fick fylla i lite i efterhand. Mina energinivåer är inte på topp så jag får kämpa lite med bloggandet just nu.
 
Veckans mål är att äta bättre och försöka röra på mig mer. Även om det inte behöver innebära träning så måste jag röra på mig på något sätt varje dag. Promenera, yoga eller gymma. Sen inte äta en massa skräpmat och sötsaker. För att klara det måste jag handla hem andra saker jag kan äta om jag blir sugen som frukt och morötter. 
 
/\/\
Att göra - Doktorand - Veckoplanering