Vecka 44

Det blir en kul vecka! Konsert på torsdag, på fredag träffar jag tjejerna och på lördag delar av släkten och på söndag blir det D&D för hela slanten. Veckan blir alltid lättare när det finns roligheter inbokat att se fram emot.
 
På jobbfronten tar skrivandet upp mesta av tiden. Förutom att skriva mitt paper till implementeringskursen måste jag även skriva tre uppgifter i pedagogik. Kursen i pedagogik är kul men väldigt krävande. Alla uppgifter måste dock inte vara klara den här veckan men det vore bra om ett par blev slutförda i alla fall. Fokus och tidsgränser brukar ge resultat.

Måndag Skriva paper till Implementation Science kursen.
Tisdag Auskultera på en annan lärare till min pedagogikkurs.
Onsdag Skriva klart mitt paper till Implementation Science. Jobba sent med Leanspel.
Torsdag Avdelningsmöte och möte om min undanträngningsartikel. På kvällen blir det konsert för Thåström kommer till Norrköping!
Fredag Jag ska fixa fredagsfika och på eftermiddagen hålla lektion i processklartläggning. På kvällen ska jag träffa tjejerna för att snacka feminism.
Lördag Åka till min moster och mina kusiner i Västerås!
Söndag D&d och ridning på kvällen!

Utvärdering av förra veckans mål som var att äta bättre och försöka röra på mig mer. Den här veckan har jag ätit mycket bättre än tidigare veckor. Inget småätande på kvällarna och i princip bara hemlagad nyttig mat. Att ha satsumas hemma är min räddning men att borsta tänderna efter att jag har ätit gör mig också mindre sugen på att äta något. Träningsmålet gick åt helvete rent ut sagt. Inte en enda gång plockade jag fram yogamattan eller gick ut på promenad. Det målet får därför stå kvar för jag måste skärpa mig.
 
Veckans mål är därför återigen att röra på mig mer. Jag tänker mig att jag ska yoga två gånger, idag och imorgon, resten av dagarna får bli promenad på lunchen för att kompensera för att jag ska vara borta på kvällstid. Inga ursäkter!
/\/\
Att göra - Doktorand - Veckoplanering