Veckans v 40 Case-feedback, pedagogikkurs och inflyttningsfest

Ny vecka nya tag. Oktober är här och hösten är verkligen här. Oktober betyder avslut av första delen av höstterminen och starten av den andra. En intensiv period väntas. Den smygstartar den här veckan med två undervisningspass. Fler väntas under de kommande veckorna så nu gäller det att börja ladda.

Måndag Startar dagen klockan 8 med att hålla en föreläsning med feedback kring processledningscaset som studenterna grundkursen gjort. Under lunchen ska jag diskutera en artikel som jag ska presentera på pedagogikkursen på tisdag tillsammans med en doktorand från matematiska institutionen. Därefter bocka av att göra en enkät till pedagogikkursen och förbereda mig inför mitt labbpass på onsdag.
Tisdag Heldag i pedagogikkursen. Den här gången pratar vi om ämnesdidaktik. 
Onsdag Hela eftermiddagen är jag med på ett datorlabbspass i grundkursen i kvalitetsutveckling som är tentaförberedande.
Torsdag Avdelningsmöte och lämna feedback på en doktorand kollegas avhandlingsutkast, STORT!
Fredag Dags att skriva på artikeln igen. Hög tid! Behöver nog sitta lite i helgen för att få klart introduktion och teoretisk bakgrund så jag kan skicka det till min handledare för en första feedback.
Lördag Sovmorgon i min egen säng för första gången på ett par helger. På kvällen blir det inflyttningsfest!
Söndag Spela D&D i Norrköping och rida! 

Utvärdering av förra veckans mål var att lära mig skriva på ett tangentbord, med korrekt fingerhållning. Detta var definitivt det svåraste målet hittills. Att vid 27 års ålder försöka lära om fingerställningen jag haft i säg 15-20 år är inte lätt. Det var svårt att föreställa sig exakt hur svårt men kanske framförallt hur långsamt det skulle gå. Det gick inte fort innan, men det går än så länge ännu långsammare nu. På jobbet hinner jag inte harva i den takten utan det får bli till bloggandet på kvällstid. Som nu. Övning ger färdighet sägd det ju så det är bara att kämpa på.
 
Veckans mål den här veckan är att köra ett yoga/meditations/andningsövnings pass varje dag i veckan. Något hård start att köra varje dag kanske, men det kommer från ett behov av att varva ner. Idén föddes igår när jag hade hjärtklappning över jobbet när jag skulle lägga mig. Efter 10 minuters andningsövningar kändes det väldigt mycket bättre. Behovet får styra vilken övning det blir så jag kan varva lite.
/\/\
Att göra - Veckoplanering