Sugen på att bli doktorand inom kvalitetsteknik? Nu har du chansen!

Vill du ha ett jobb med varierande arbetsuppgifter? Bli expert? Vara med och forma framtidens ingenjörer? Och få chansen att vara med och skapa framtidens sjukvård? Då kanske detta är jobbet för dig!
 
Just nu finns det en doktorandtjänst ute inom kvalitetsteknik i samarbete med omvårdnad, på Mittuniversitetet. Närmare bestämt avdelningen för kvalitetsteknik, maskinteknik och matematik som håller till på campus Östersund.
Projektet kallas ”Ökad kvalitet och effektivitet i vårdkedjor” vilket är ungefär det som jag pysslar med. För mig innebär det att följa införandet av standardiserade vårdförlopp för att försöka vara med och förbättra de organisatoriska förutsättningarna. Det finns ingen mer ingående beskrivning i annonsen men är man intresserad kan man ju alltid kontaktatill projektledaren. Ingela är väldigt trevlig och vi träffades på QMOD konferensen i augusti. Hade jag inte redan haft en tjänst hade jag nog sökt denna. 
 
Behörighet: Grundläggande behörighet har den som avlagt en examen på avancerad nivå eller fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå eller på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper. Särskild behörighet har den som har minst 90 högskolepoäng i för forskningsprojektet relevant ämne eller på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper.
 
Här hittar du länken till annonsen!
 
Sista ansökningsdag 2017-10-29
 
Om du vill veta mer om hur det är att vara doktorand kan du läsa mitt inlägg: Vad innebär det att vara doktorand?
/\/\
Doktorand - Söka jobb