Vecka 39. Skriva artikel och Göteborg

Förra veckan var verkligen fullbokad med både heldagskurs och heldag i Stockholm. Den här veckan känns det därför skönt att bara ha två möten på hela veckan. Nu ska jag ta igen det jag inte gjort på min att göra lista senaste tiden. Förra veckan var ju även långsam så det var inte mycket som blev slutfört.
Den här veckan försöker jag gå in med en positiv inställning och beslutsamhet. Jag måste skärpa mig och beta av lite saker. Som vanligt parkerar jag mig hemma i köket för att få lite ro. Det kan behövas om jag ska få ihop det.

Måndag Heldag med rättning av inlämningsuppgift i process management. På eftermiddagen är det möte om kvalitetsdagens framtid.
Tisdag Jobba hemma. Lämna in uppgiften i LoK kursen och abstractet till artikeln i implementeringskursen.
Onsdag Skriva artikel för hela slanten eventuellt även denna dag hemifrån.
Torsdag Mer artikelskrivning. Behöver få fram ett okej utkast som min handledare kan ta del av. 
Fredag Skriva artikel och gå på möte på Enheten för samordnad cancerutredning på Universitetssjukhuset och få se deras patientuppföljningssystem. Efter jobbet åker vi till Felicia och Jonatan i Göteborg.
Lördag Bokmässan och se Ghost på Liseberg.
Söndag Åka hem från Göteborg och rida ♥

Utvärdering av förra veckans mål var att gå upp direkt när klockan ringer och sluta snooza. Planen var att lägga bort mobilen så jag var tvungen att gå upp. Första morgonen lät jag dock mobilen ligga bredvid för att testa och det gick bra. Vem hade anat? Väckarklockan ringer och jag är ofta redan vaken. Scrollar sociala medier och sedan går jag upp. Helt otroligt. 
Veckans mål den här veckan är ett mer praktiskt mål. Jag ska försöka lära mig något jag borde lärt mig för länge sedan. Att skriva ordentligt på ett tangentbord. Med korrekt fingerhållning. Det blir nog inte lätt när jag är van med att skriva som jag gör nu, mest med högerhanden. Hittaden en guide hos Mediemänniskan som jag ska försöka följa. Det här är kanske inget som går på en vecka men ska starta i alla fall. 
Det här med veckans mål fungerar oförskämt bra. Jag sitter mindre tid vid en skärm på kvällen, jag vaknar innan klockan och går upp i tid och bloggstartegin är på plats. Nu gäller det bara att hålla i för jag vill ju få hållbara förändringar.  
/\/\
Att göra - Doktorand - Veckoplanering