Flashback: Fuerteventura 2011

Dina minnen på facebook som jag oftast stör mig på (Ärligt, vad tusan har man lagt upp för värdelösa inlägg egentligen?!) visade något riktigt bra i veckan. För 7 år sedan, 2011 alltså, var vi på Fuerteventura under vecka fyra. Kan nite förstå att det är så länge sedan, tiden går så snabbt. En sak som ändrats med tiden är definitivt tekniken. Bilderna är varken skarpa eller proffsiga men eftersom det här inte är en tillrättalagd blogg bryr jag mig faktiskt inte. Så följ med mig tillbaka till 2011 på Fuerteventura!
 
Här är hotellet! Det var ett spa- och designhotell som låg väldigt nära stranden. All inclusive, såklart! Morfar bjöd på resan för att fira hans födelsedag! Älskade snälla morfar. Det var morfar, hans sambo, jag, sis, mamma, mina två mostrar och min ena mosters sambo. Det var vår andra resa tillsammans. Familjeresorna är så mysiga och jag önskar verkligen att vi ska åka igen. Nu med mina älskade småtting kussar. Å vad jag vill åka iväg allihopa igen.
 
Om man vände sig om där jag tog bilden på framsidan låg stranden på andra sidan vägen. Så det var verkligen nära. Vi hängde inte där så mycket för det var inte så varmt, men det var härligt att kunna gå ner och doppa sig i alla fall. Vi var bara på spa en gång men jag minns att det var riktigt härligt.
 
Jag delade rum med min äldsta moster. Hon har alltid varit som en extra mamma till mig så det var definitivt inga konstigheter. Vi hade det väldigt mysigt och trevligt under veckan. Jag kommer ihåg att vi pratade mycket om livet. Jag var 21 när vi var där och som man är i den åldern har man en massa tankar om allt och inget. Den här veckan kom vi varandra väldigt nära och jag tror att det gav oss båda väldigt mycket. Det är inte så ofta man kan få så mycket kvalitetstid med sin moster. Min lillasyster och jag ska åka utomlands i mars och då hoppas jag på samma effekt. 
 
Såklart fanns det en poolbar där vi hängde en del hosthost-helatiden-hosthost. Vi lärde dem hur man gör vitt vin och sprite aka dagens och rött vin och cola aka nattens. Jag bodde i solstolen vid den här poolen nästan hela veckan. Den här resan tror jag att jag läste en bok om dagen alltså sju stycken. Ska bli spännande att se hur många det blir på kommande resan. Om jag minns rätt fanns det två pooler. Den här var lite större sen fanns en lite mindre.
 
Hotellet låg nästintill på stranden som ni såg ovan. Det var en ganska stenig strand som nästan alltid var tom. Det är ju inte direkt högsäsong i januari men ändå. Vi var mest ner och doppade oss i havet och låg nog aldrig där och solade tror jag. Det var ganska blåsigt vissa dagar vilket resulterade i stora vågor. Om det finns något jag älskar så är det att flyta i vågorna. Så hela tjocka släkten var nere och njöt av vågorna.
 
Dessa färgsprakande solnedgångar på stranden! Om jag minns rätt var jag knappt nere på stranden alls under resan utan höll mig vid poolen. Föredrar tempererat vatten och vindstilla. Och ja jag är knäpp och bortskämd.. Även solen har sina fläckar, hehe.   
 
Mamma vinner alltid tävlingen om vem som blir brunast. Både mamma och pappa blir alltid väldigt bruna. Själv får jag en mer brungrå färg och syrran är mer rödbrun. Lite konstigt ändå att vi inte har mer lika pigment. Hur som är jag nöjd med att jag lätt blir solbränd utan behöva pressa. Jag minns att jag fick en riktig gråtattack efter att nedersta bilden togs. Min kära syster är så vacker och blir alltid så fin på kort och jag har alltid tyckt att det varit jobbigt. Nu som äldre och vis ser jag bilderna på ett helt annat sätt. Det är fina bilder och jag tycker ändå att jag ser ut väldigt mycket som mig själv. Som det ska vara!
Detta var helt klart en av mina bästa resor. Vilket är ditt bästa reseminne? ♥
/\/\
Resor - Spanien
Nilsson / Holgersson

Helt underbar resa, hoppas på fler!! Ni är så vackra båda två 😚