Förra veckans middagar

Pga, älskar mat tänker jag att veckans middagar kommer bli ett stående inslag från och med nu. Ja jag kanske blev lite överexalterad över den enda kommentaren jag fick förra veckan och att den till råga på allt råkade vara på mitt favorit inlägg. So sue me.. Men förhoppningsvis kanske det kan roa någon. Så länge mat är mitt lajf, tänker jag köra på. Jag är ju inte någon receptskapare och lånar ofta från olika recept på internet så en drös med egna recept blir det inte. Än.. Om det inte efterfrågas såklart. För då kan jag såklart dela med mig. Såå fråga om ni vill.. eller så hoppar vi det. What ever..
 
Att komma hem till ugnsbakad toast med kantarellstuvning!! Detta är definitivt en av mina favoriter när det kommer till comfort food. Smaskens!
 
Förr ogillade jag kikärtor för att de är så torra och mjöliga. But no more. Falafel är min nya go to mat när jag inte vet vad jag ska laga. Viktigt att göra dem på torkade blötlagda kikärtor och inte färdigkokta. Äts med något gott bröd och myntasås. TO DIE FOR!  
 
Köttfärssås den här veckan också. No brainer och SÅ gott. Den här gången är den slow cooked in CrockPot. Testa om du inte redan gjort det. Smidigt och orkar man inte så måste man inte försteka varken köttfärs eller lök. Det blir utmärkt ändå.
 
Det bästa med att ha en dålig dag är att man får vältra sig i gottig mat. Sushi från Iki by ShinNori är en ny älskling. Tänk att jag för ett par månader sedan inte ens gillade sushi?! Crazy.
 
Vi har hittat en magisk ny grej. Man köper en Grandiosa pan pizza, slänger på extra mozzarella, färska champinjoner och oregano och sen in i ugnen. Billigare än att köpa hämtpizza och ärligt så mycket godare. 50pix gick kalaset på och vi blev mer än mätta och belåtna. Toppen för ett billigare fredagsmys.
 
Favorit i repris fast med annan sås. I affären hade de billig rostbiff så för andra veckan i rad blev det ugnsrostade grönsaker, rostbiff och hemgjord grönpepparsås. Min man han kan han!
 
Vad har du ätit för gott i veckan?
/\/\
Mat - Matlagning - Veckans middag