fredag med energi och frukost med knäkatt.

Arbetsveckans sista dag är här. Det har varit mycket den här veckan så det ska bli skönt med helg. Ofta känner jag mig trött när fredagen väl kommer men idag går jag in med mycket energi. Vad det än är som skapar denna energi omfamnar jag den. Även om jag är trött på morgonen känner jag ändå ett helt annat driv än jag gjort tidigare under hösten. På så sätt kan jag ha energi med mig in i helgen och faktiskt se fram emot att ha saker inbokade. På lördag har jag nämligen bokat in brunch och DnD med ett tjejgäng och det ska bli jäkligt kul. Om jag är duktig kanske jag till och med kan gå hem tidigare från jobbet imorgon och förbereda inför brunchen. Älskar ju brunch så det vore kul att kunna plocka med mig något riktigt läckert. Kanske blit något med ägg, avocadomacka, youghurt cups, frukspett eller något annat smarrigt. Måste klura lite till. 
 
Men innan det är helg är det jobbtajm. Idag är jag inbokad på handning av uppgift 1 i kursen i Statistical process control. Min uppgift blir att sitta i ett rum mellan klockan 8-11 och svara på frågor om uppgiften. Den är inte speciellt svår så ärligt talat tror jag inte att det blir speciellt mycket frågor. Studenterna får boka in sig på olika tider så jag lär ju se om det dyker upp någon. Om inte kanske jag kan jobba undan lite så jag kan gå hem tidigt. Winning! Dock är fredag förmiddag sämsta tiden för jag gillar att vara med på våra fredagsmöten och såklart FREDAGSFIKA! Blir inge av med det idag...
Standard frukost 1A. Te, yoghurt med hallon och ägg. Matigt och nyttigt.
Som vanligt när jag äter frukost kommer det en lite kisse och smyger upp på stolen brevid. 
Hej matte, visst är det väl okej om jag sätter mig här?
Jag tänkte bara hänga lite, inte är jag väl i vägen eller nått? Nä jag tänkte väl det. Jag bara måste stryka mig mot den här skivan, den är verkligen perfekt. Hård, kantig och visst missde jag en fläck här borta?
/\/\
Doktorand - Frukost