gym och avhållsamhet

När det kommer från mig vore det kanske rimligt att tro att det är återhållsamhet från gymmet som jag syftar på. Nej nej nej. Inte den här gången. Nyp mig i armen men jag har faktiskt varit på gymmet idag. Jo jag lovar. Jag har bildbevis på instastories. Holy moly.

Jag kände mig mycket friskare i morse så jag tänkte att varför inte? Så efter att ha kommit tidigt, hoppat fikat och tagit kort lunch kunde jag smita iväg redan vid klockan fyra. Kickstart på året. Troligtvis blir det kortvarigt men vad gör det? Jag känner mig superduktig i alla fall. 


Det blev 30 minuter roddmaskin, planka, armhävningar och lite magövningar. Helt ärligt var det inte bara på grund av duktig tjej säger hej som jag gick till gymmet. Nu när jag varit sjuk och varit hemma in en vecka behövde jag göra slut på lite energi för jag har svårt att sova. Träning borde vara bra medicin mot insomnia. Tydligen hade jag stört Peter in att också. Inte bra..

I linje med träningen försöker jag hålla mig borta från godis nu. Men det är ju S Å svårt. För godisråttor är det här med avhållsamhet extra omöjligt. I vanliga fall brukar jag inte förvägra mig men jag måste försöka bli av med mitt sockersug som tar över alla tankar. Än så länge är 2018 godisfritt men vi får se hur länge det varar..

 /\\/\\godis - träning