Matkoma, världens kanske bästa youtube-koncept

Av en slump ramlade jag över youtubes kanske konstigaste men också mest klockrena kanal nämligen Matkoma. Kanalen görs av Adam och Anton som är två matfantaster av rang. Gillar man att äta mat tar dessa grabbar ätandet till helt nya nivåer. Namnet avslöjar nämligen precis vad det handlar om. Att äta obscena mängder mat  i en sittning. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag själv kommit på detta koncept. Min egen matkapacitet är inte enorm men jag älskar mat och framförallt att äta mycket mat.
 
De är dock inga duktiga matlagare. Ärligt talat är de ganska tafliga och Peter sa till och med "Finns det folk som är så dåliga på att laga mat", haha.. Tänker mig dock att det måste bli så dyrt i längden. Hoppas de får spons så de kan fortsätta lääääääääänge. No 1 fan over here, haha. De släpper två avsnitt i veckan, måndag och fredag. Länkar till mina två favorit avsnitt. Se och förfäras eller som mig förförs. Varsågoda! 
 
12 Maxmål 11 000+ kcal. Jag får magknip en hel eftermiddag efter att ha ätit ett helt Tripplecheesemål på Max där jag bytt ut läsken mot en 33 cl bubbelvatten.. De försöker sig på att äta 12 Maxmenyer med dricka och allt. Ja det är lika bissart som det låter, men hysteriskt roligt att se dem försöka.
 
Mat på tub-roulette. Kanske det märkligaste jag sett. På en snurrbräda läggs olika tuber med mat som de trycker i sig HELA i ett svep. Hur låter en hel tub kaviar, böcklingpastej, wasabi, tandkräm eller räkost? Som sagt kanske de konstigaste men helt klart mest underhållande kanalen jag sett.
/\/\
Mat - Matkoma - Youtube