Mina bästa TV-serier i januari

2018 är i full gång och det märks även i tv-utbudet. Många serier drar igång och de mörka kvällarna är perfekta för tvmys. Som vanligt taggar jag en gammal matklassiker men hoppas även på att uppleva några nya favoriter.
 
Big little lies, HBOnordic
Kändisspäckad serie med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård och Adam Scott som dessutom vann 4 Golden globes och hade ytterligare två nomineringar. Känns som ett måste nu. Serien har 7 avsnitt och än så länge finns bara en säsong. Trots att den var annonserad som en miniserie kommer tydligen en andra säsong. 
 
Sveriges Mästerkock 2018, TV4 och TV4play
Behövs en förklaring? MAT, tävling, Leif Mannerström och MAT!
 
The Vietnam war, SVTplay
Jag har själv inte hunnit se denna serie men väldigt många har rekommenderat den. Serien har även kallats tidernas bästa krigsdokumentär så det måste passa alla oss som gillar Band of Brothers och The Pacific tänker jag. 10 avsnitt en timme styck finns på svtplay.
 
Younger, TV4play
Ett tips från min mamma. Otippat eftersom det vanligtvis är tvärt om jag som tipsar henne! En härlig serie som jag tror kanske framförallt har hög igenkänningsfaktor för min mammas generation. Extra plus att avsnitten bara är 20 minuter lång. 
 
Vilka serier taggar du för i januari? ♥
/\/\
Serier - TV-tips
Emelie Karlsson

Big Little Lies är SÅ bra!!