Nya favoritbyxorna från Soft goat

Om jag bara fick behålla ett enda plagg i min garderab skulle jag utan tvekan välja mina nya mjukisar från Soft Goat. Holy moly, soft är bara förnamnet. De är superduperrmjuka. Enligt hemsidan satsar Soft Goat på kvalitetsplagg i 100% cashmere och erbjuder klassiska och populära plagg i olika färger och modeller. Jag har spanat på dessa byxor ett bra tag och när jag såg att Erika hade ett par på nyår var jag helt enkelt tvungen att köpa mig ett par egna. Jag köpte även en polotröja men den visar jag en annan gång nu ska vi fokusera på dessa underbaringar till byxor.

De har knyt i midjan så man kan dra åt om man behöver.
Jag köpte ett par XL och de sitter lite lagom på låren och sitter löst kring vaderna. De är på gränsen till för korta faktiskt men det gör inte så mycket eftersom jag mest ska loda runt hemma. 
När man har dessa byxor på sig känner man hur det mjuka tyget ligger mot huden och det är bara underbart. Kommer på mig själv med att sitta och smeka över tyget när jag tittar på tv, haha. SÅ mjuka är de. Om inte detta är klädkärlek vet jag inte vad det är! Jag är material nörd och cashmere är definitivt ett av mina favorit material. Det är mjukt, varm men ändå inte så mycket så jag svettas. P E R F E K T I O N!
Vill du också bli kär så finns de här. (OBS ej samarbete! bara världens skönaste byxor)
/\/\
Kläder - Shopping