veckans att göra v. 4

Det fina med våren är att jag bara är med i en kurs per period. Det gör att jag har mycket mer tid för forskning. På fredag ska jag ha mitt första möte med min bihandledare om min licentiat avhandling så tills dess måste jag ha listat ut vad jag ska ha för syfte och frågeställningar i avhandlingen. Mycket svårare att komma på än man kan tro.. Jag är lite orolig för om jag kommer komma på något bra. Än så länge vet jag verkligen inte vad jag ska skriva om. Det känns stressigt eftersom det är en stor grej. Därför måste jag prioritera min avhandling i veckan. Något förslag måste jag få fram. Wish me luck..
 
Förutom det har jag några mindre kursmöten, håller en lektion i kursen Statistisk kvalitetsstyrning och ska gå på första tillfället i en ny kurs i Academic writing in English. På fredag är det också en stor happening där min kollega, och vän, Henrik ska ha sin licentiat framläggning. En stort händelse under alla doktoranders resa. Att nå halvtid. Häftigt och imponerande. Det ligger så mycket jobb och tankekraft bakom. Ser väldigt mycket fram emot att få dela det med honom!
 
Till helgen åker Peter iväg på reunion med sina gamla lumparpolare. Som vanligt går det dock ingen nöd på mig. På fredagkväll är det dnd, igen. Jajamensan, vi ampar upp och ska spela även denna helg. Det kan vara sista gången på det här äventyret! Sjukt spännande att få upplösningen på det hela. Förhoppningvis vinner vi, men vem vet.. Vår dungeon master (DM) är tydligen rätt trött på det hela och välkomnar att vi blir klara inom de närmsta gångerna. Efter den här kampanjen blir det en legendarisk dungeon crawl som enligt säkra källor ska vara omöjlig (!!!). Hillevi har bett oss förbereda typ tre karaktärer så jag anar att det blir en hel del död. Läskigt.
 
På lördag följer jag med Hillevi på Amplifieds spelning. 
 
Söndag blir en ledig dag med ridning på kvällen! Det blir en bästishelg helt enkelt. 
/\/\
Att göra - Doktorand - Veckans