when life gives you lemons, eat sushi and ice cream

Vissa dagar går allting verkligen bara åt skogen. Igår var en dag av ändlöst lidande. Okej jag kanske överdriver lite, men saker och ting gick verkligen som det skulle. Tråkigt nog var det bara jobbrelaterade saker som f*ckade upp allt men det var saker som betydde mycket för mig som inte gick vägen. På kvällen gjorde jag det enda rätta sådana här dagar. Jag beställde 30 bitar sushi från Iki (till mig och Peter obviously), åt Ben and Jerrys och tittade på tre avsnitt Knightfall på HBO. Knightfall är riktigt bra. Lagom med action, bra karaktärer, bra karaktärsutveckling och en spännande handling. Allt man kan begära av en serie om tempelriddare!
Iki är för övrigt ett nyöppnat sushiställe här i Vasastan som har superb sushi! Tillskillnad från flera andra ställen i stan har de lite ris, mycket fyllning, väldigt färska råvaror och goda kompsitioner. Vi köper ofta Kockens val som är en blandning av vanliga rolls och rolls med topping samt nigiri med lax, tonfisk, "bränd lax" och räkor. Igår slog vi alltså på stort och åt 15 bitar var. Inte ens svårt. 
Sen hade Peter köpt glass åt mig i förrgår när jag också hade en dålig dag. Den kom bättre till pass igår så jag var glad att jag hade sparat den..
Lisen ville också ha glass. Som tur va kunde hon smaka eftersom det inte var chokladglass. Vilken lycka!
/\/\
Glass - Mat - Restaurang - Sushi